2400026

PROJECTEN 2400026

Na het afronden van een paar grote projecten, willen we nu ook een kleiner project in de spotlight zetten. In juni hebben we voor Plastec, dé specialist in op maat gemaakte kunststofprofielen, een hijstoestel boven hun machinepark geïnstalleerd. Dit toestel maakt het eenvoudig om matrijzen te wisselen en machines te beladen, wat hun productieproces nog efficiënter maakt.

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Hun productieproces nóg efficiënter maken door middel van een hijstoestel.

ABUS-hangbaan met enkele ligger EHB

Omdat voornamelijk kleinere onderdelen gehesen moesten worden, bleek een hangbaansysteem met een draagvermogen van 500 kg ideaal. De beste aanpak was om dit systeem aan de dakstructuur te bevestigen, waarbij op maat gemaakte beugels rond de betonnen spanten werden gebruikt.

Specificaties van deze EHB-hangbaan:

  • Capaciteit: Een draagvermogen tot 500 kg en een overspanning van 4 meter.
  • Licht ontwerp: Met zijn lage gewicht is deze hangbaan ideaal voor hallen die lichte constructies vereisen.
  • Compacte bouwhoogte: De lage bouwhoogte van de hangbaan maakt deze geschikt voor ruimtes met beperkte hoogte.
  • Grote ophangafstanden: Geschikt voor installaties met ruime ophangafstanden.

Samen met de klant hebben we ervoor gezorgd dat er geen werkzaamheden werden uitgevoerd onder en rond hun montagezone, wat essentieel was voor een veilige installatie. Deze heldere afspraken hebben bijgedragen aan een succesvolle en snelle montage.

Dankzij deze ABUS-hangbaan heeft Plastec hun productieproces aanzienlijk verbeterd. De keuze om dit lichte ontwerp aan de dakstructuur te bevestigen met op maat gemaakte beugels benadrukt onze toewijding voor maatwerk en veiligheid!

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vindt u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?