2300032

PROJECTEN 2300032

In maart hebben we samen met Mols Contractors een project afgerond voor Pidpa, leverancier van drinkwater. Deze samenwerking, die het resultaat was van vorige succesvolle opdrachten voor Pidpa, beloofde opnieuw een mooi resultaat op te leveren.

Onze focus lag dit keer op de installatie van een enkelligger rolbrug met kettingtakel (4 ton hijsvermogen) en bijbehorende kraanbaan (35 meter) boven een pompenkelder van maar liefst 10 meter diep. Het was van groot belang dat onze constructie werd gepositioneerd voordat de gewelven werden gemonteerd. Om ervoor te zorgen dat alles soepel en volgens plan verliep, werkten we nauw samen met Mols Contractors.

Gezien de complexiteit van de locatie besloten we de bouwkraan van Mols Contractors te gebruiken in plaats van onze eigen autolaadkraan. Na een succesvolle test met proefgewichten kon hun team nu overgaan tot het installeren van de pompen.

Met dit innovatieve systeem neemt Pidpa niet alleen afscheid van de traditionele watertorens, maar kunnen ze ook hun waterdistributienetwerk aanzienlijk verbeteren en verder uitbreiden naar alle uithoeken van Vlaanderen. Hierdoor kan het drinkwater nog efficiënter worden geleverd aan de eindgebruikers.

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vind u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?