2300128

PROJECTEN 2300128

Deze maand hebben we een project afgerond dat we graag even in de spotlight zetten. Voor Re:Source NV, een toonaangevende joint venture tussen Agristo en Impetus, hebben we een ABUS hangloopkraan van het type DLVM geïnstalleerd aan de dakspanten. Re:Source NV bouwt op dit moment een gloednieuwe productiehal om nieuwe productielijnen te huisvesten voor de vervaardiging van bijproducten in de aardappelverwerkende industrie. Ze hadden heel duidelijke wensen: een snelle installatie binnen een vastgestelde tijd en een kraan met een maximaal haakbereik, essentieel voor het efficiënt omstellen van machines. De ABUS DLVM hangloopkraan met een draagvermogen van 2 ton bleek perfect te passen vanwege zijn compacte formaat en korte kataanrijmaten!

De grootste uitdaging van dit project was de installatie op een hoogte van maar liefst 15 meter (aan de stalen structuur van het dak). Dat vergde niet alleen technische expertise, maar ook een goed doordachte planning.

Het succes van dit project lag vooral in de nauwe samenwerking met het team van Re:Source NV. Dankzij hun strakke planning konden we gelijktijdig met verschillende partijen in het gebouw aan de slag. Duidelijke afspraken vooraf zorgden voor een soepele en veilige installatie. Als je een betrouwbare partner zoekt voor je volgende uitdaging, staan wij klaar om te helpen.

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vind u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?