2300085

PROJECTEN 2300085

Afgelopen maand hebben wij voor water-link, een bedrijf dat zorgt voor de productie van vers drinkwater, een mooi project succesvol opgeleverd. Één van hun doelstellingen was om de productieprocessen te verbeteren en efficiënter te laten verlopen. Daarom maakten ze recent de overgang van op diesel aangedreven pompen naar elektrische pompen.

De installatie van deze nieuwe pompen bracht een nieuwe uitdaging met zich mee. Om toekomstig onderhoud aan de pompen mogelijk te maken, hebben we een ABUS ZHB-X hangbaansysteem geïnstalleerd aan het plafond van de pompenkelder. Met een haakbereik van 15 m x 3 m én een hijscapaciteit van 1250 kg kan water-link nu overal reiken waar nodig!

De complexiteit van deze opdracht lag in het feit dat we boven de pompen moesten werken zonder de productie stil te leggen. Dankzij een tijdelijk platform en ons gespecialiseerd hijsmateriaal, was dit geen enkel probleem. We zijn dus ontzettend trots op het succesvol voltooien van dit project en op het bieden van een oplossing die voldoet aan de behoeften van water-link!

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vind u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?