2300088

PROJECTEN 2300088

Voor Baltimore Aircoil Company hebben we onlangs een belangrijk project afgerond: de installatie van een ABUS ZLK dubbelligger rolbrug met een hijscapaciteit van 10 ton. Als een toonaangevende producent van industriële warmtewisselaars, vereist Baltimore Aircoil Company uitrusting die hun innovatieve en kwalitatieve benadering weerspiegelt.

BAC stond voor de uitdaging om de verouderde rolbrug in hun productiehal te vervangen. De oplossing was de implementatie van een nieuw ABUS ZLK model (met 10 ton hijscapaciteit). Een keuze die snel gemaakt was. Dit model werd gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid en de positieve ervaringen met een soortgelijke rolbrug die al jaren effectief in gebruik is.

De toevoeging van deze nieuwe dubbelligger rolbrug, werkend in tandem met de bestaande rolbrug, maakt het mogelijk om grotere en zwaardere producten efficiënter te manipuleren.

Daarnaast hebben we de veiligheid en operationele efficiëntie verhoogd door nieuwe veiligheidssleepleidingen te installeren in alle productiehallen van Baltimore Aircoil Company.

Heeft u vragen over deze ABUS ZLK dubbelligger rolbrug, de implementatie van tandemsturing of de vernieuwing van sleepleidingen binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vind u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?