2300131

PROJECTEN 2300131

In april hebben we een succesvol project met Aertssen Logistics mogen afronden, een prominente speler in logistieke oplossingen, met specialisaties in transport, kraanverhuur en logistieke dienstverlening. Het nieuwe project, voltooid in een van hun fabriekshallen, was bedoeld om aan de specifieke vereisten van hun klanten te voldoen.

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Een rolbrug met voldoende flexibiliteit en hijsvermogen om aan de eisen van hun klanten te voldoen.
Dit project omvatte de installatie van twee ZLK dubbelligger rolbruggen met kraanbanen. We hebben een combinatie van een ZLK 10T+10T en een ZLK 26T (16T/16T) geïnstalleerd, met een spanwijdte van 28 meter. De kraanbanen zijn volledig intern ontworpen en berekend om te voldoen aan de vereisten van Aertssen. Bovendien is er slim gebruik gemaakt van het ABUS lastmeetsysteem, waardoor we met twee 16-ton takels een maximale nominale last van 26 ton op de rolbrug konden instellen, binnen de limieten van de bestaande structuur. Deze oplossing biedt Aertssen de nodige flexibiliteit en hijsvermogen voor hun activiteiten, rekening houdend met de technische beperkingen van de locatie.

Ben je ook op zoek naar een op maat gemaakte totaaloplossing of betrouwbare partner? Neem gerust contact op met ons salesteam. We staan klaar om uw specifieke vereisten te bespreken en oplossingen te bieden die perfect passen bij uw project.

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vindt u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?