2300117

PROJECTEN 2300117

In mei hebben we een succesvol project afgerond voor Intershipping, een gerenommeerde producent van o.a. voorgespannen betonnen welfsels, kolommen, balken en liftkokers. Het project, voltooid op hun bedrijfsterrein, omvatte zowel de uitbreiding van hun buitenmagazijn als aanpassingen binnen hun productiehal!

𝗨𝗶𝘁𝗱𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Verhogen van de productiecapaciteit.

Vier nieuwe ZLK rolbruggen

Voor het buitenmagazijn heeft Snoeck een vrijstaande kraanbaan van maar liefst 350 meter lang geïnstalleerd. Deze kraanbaan werd door ons uitgerust met vier ZLK rolbruggen voor buitengebruik, verdeeld in twee tandem-koppels met op maat gemaakte radiosturing.

Specificaties van deze ZLK rolbruggen:

  • Eerste paar rolbruggen: Hijscapaciteit van 10 ton per stuk, overspanning van 28 meter.
  • Tweede paar rolbruggen: Hijscapaciteit van 20 ton per stuk, eveneens met een overspanning van 28 meter.

Deze ZLK rolbruggen zijn bovendien uitgerust met geavanceerde automatisering, waardoor de tandem-koppels op verzoek van de operator automatisch naar vooraf ingestelde posities kunnen bewegen.

Aanpassingen in de productiehal

Naast de uitbreiding van het buitenmagazijn hebben we ook de interne productiehal aangepast. Hier hebben we twee nieuwe enkelligger rolbruggen geleverd, elk met een capaciteit van 10 ton en een overspanning van 24 meter. Deze zijn eveneens voorzien van tandemsturing voor optimale synchronisatie en efficiëntie.

Om de productieflow verder te verbeteren, hebben we nog twee rolbruggen binnen dezelfde hal verplaatst. Dankzij het gebruik van een speciale lift, werd dit binnen slechts één dag voltooid!

Met deze op maat gemaakte hijsoplossingen biedt Intershipping nu nog meer flexibiliteit! De installatie van de kraanbanen en rolbruggen zorgt voor een efficiëntere workflow en verhoogde productiviteit, zowel in het buitenmagazijn als in de productiehal.

Meer info over dit product?

Bent u geïnteresseerd in dit project? Meer info over de producten vindt u bij ‘PRODUCT INFO’.

Interesse?